被动语态练习题及答案
 
 
 
 

一、2015年被动语态练习题

 
1.Since the first space mission,many communication satellites _______.
A.was launched     B.are launched     C.have been launched     D.had been launched
 
2.Yesterday,Peter ______ a ticket for speeding.
A.gave     B.had been given     C.was given     D.was gave
 
3.By the time the applicant makes up his mind,the offer ________.
A.will cancel     B.will have been cancelled     C.will be cancelling     D.is cancelled
 
4.New officers _______ by our club when we hold our next meeting.
A.elected     B.expect to elect     C.will be elected     D.will elect
 
5.What kind of advice _______ to you?
A.has gave     B.was gave     C.has been given     D.has given
 
6.The boy _______ by the pedlar to carry goods for him.
A.was made use     B.made used     C.was made use of     D.made used of
 
7.The construction of the laboratory _______ by the end of July.
A.must be completing     B.must complete
C.must have completed     D.must have been completed
 
8.He returned at midnight and found his house _______.
A.had broken into     B.was broken in     C.to be broken into     D.had been broken into
 
9.The slave _____ from morning till night.
A.made to work     B.was made working     C.was made worked     D.was made to work
 
10.Your proposal _____ by the committee soon.
A.is discussed     B.has been discussed
C.is going to be discussed     D.will have been discussed
 
11."The opening ceremony has already started."
"Look!The flag is _____ now."
A.risen     B.being raised     C.being rose     D.raising
 
12.I heard that Alice ______ Harry.
A.has just been married with     B.has just married with
C.has just been married to     D.just has been married to
 
13.The professor was profound and eloquent and ______ with enthusiasm.
A.was always listened     B.was always listened to
C.always was listened     D.always listened to
 
14.The ship ______ when we arrived at the harbour.
A.was just unloading     B.was just being unloaded
C.had just unloaded     D.was just been unloaded
 
(被动语态练习题答案请往下拉)
 ↓
 ↓
 ↓
 ↓
 ↓
 ↓
 ↓
 ↓
 ↓
 ↓
 ↓
 ↓
 
被动语态练习题答案答案:
1.C     2.C     3.B     4.C     5.C     6.C     7.D     8.D     9.D     10.C     11.B     12.C     13.B     14.B